• darkblurbg
    NurseMatch
    Uitstekende Thuiszorg

Seniorenservice

Seniorenservice

NurseMatch is specialist in seniorenzorg- en service. Wij streven het doel van onze cliënten na om thuis in de eigen omgeving ouder te worden. Hiervoor hebben wij een speciale seniorenservice dat bestaat uit comfortservice, begeleiding en persoonlijke verzorging.

Persoonlijke verzorging en verpleging

Persoonlijke verzorging en verpleging

Als u langdurige verpleging nodig heeft, kunt u met een PGB bij NurseMatch zelf verpleging inkopen. Een groot voordeel is dat u bij ons uw eigen zorgverlener kiest en daar individuele afspraken mee kan maken over uw verpleging. Onze verpleegkundigen zijn hoogopgeleid, ervaren en werken met hart voor de zorg.

Mantelzorgondersteuning

Mantelzorgondersteuning

Als uw dierbare te maken krijgt met een ernstig ziekte, is het vanzelfsprekend dat u gaat verzorgen. Doet u dit langer dan drie maanden en meer dan 8 uur per week? Dan bent u één van de 4,4 miljoen mantelzorgers die Nederland rijk is. De zorg voor een (ernstig) zieke dierbare is niet altijd even makkelijk. Vooral wanneer de zorg intensief is en lang duurt. Als mantelzorger is het daarom fijn om even de zorg uit handen te kunnen geven om weer op te laden. U wilt er wel op vertrouwen dat uw dierbare in goede handen terecht komt. Wij bieden u professionele mantelzorgondersteuning.