• darkblurbg
    NurseMatch Thuiszorg
    Warme en deskundige zorg in vertrouwde omgeving

Zorgvisie

Iedere cliënt is uniek en heeft een specifieke individuele gezondheidsvraag. Vanuit deze visie bieden wij u deskundige én liefdevolle particuliere thuiszorg aan in uw vertrouwde woonwoning. Uw wensen staan voorop. Zo heeft u volledig de vrije keuze van wie u zorg ontvangt en wanneer. 

Onze zorgverleners

De zorgverleners met wie wij samenwerken zijn hooggekwalificeerd, uiterst betrokken en ervaren. Zij voldoen aan alle eisen om de zorg te leveren die u nodig heeft. NurseMatch hanteert onderscheidende werving- en selectiemethoden waardoor alleen de beste zorgverleners in beeld komen. Hierdoor krijgt u gegarandeerd de beste zorgverleners in huis.

Onze zorgverleners bestaan uit  verzorgenden en verpleegkundigen. Welke zorgverlener u nodig heeft, hangt af van de complexiteit van uw zorgvraag en uw eigen voorkeur. Wij werken met drie verschillende zorgniveaus:

  • Laag complexe zorg: u heeft geen verpleging nodig, maar wel persoonlijke verzorging zoals hulp bij wassen en aankleden;
  • Midden complexe zorg: u heeft naast de persoonlijke verzorging, in beperkte mate verpleging nodig;
  • Hoog complexe zorg: u heeft verpleging en verzorging nodig. 

Als u over een zorgindicatie beschikt, bepaalt de indicatie mede welk niveau van zorgverlening er nodig is. 

Ons zorgaanbod

U kunt bij ons terecht voor de volgende zorgvormen:

Wilt u meer weten over de verschillende zorgvormen? Klik op de zorgvorm en u komt op de pagina met uitgebreide informatie.

Werkgebieden

Wij bieden onze thuiszorg aan door heel Nederland. Dit doen we met uitstekende en liefdevolle zorgverleners uit uw eigen woongebied. 

Kosten en financiering van uw zorg

De tarieven van onze zorgverlening hangen af van de complexiteit van uw zorgvraag en uw persoonlijke wensen.  NurseMatch levert particuliere thuiszorg die u met een PGB geheel of gedeeltelijk kunt financieren. Als u niet beschikt over een PGB, kunt u de zorg uit eigen middelen bekostigen. Wilt u meer weten over de bekostiging van uw thuiszorg en het aanvragen van een PGB? Wij helpen u graag op weg. Bezoek onze pagina over de vergoeding van uw thuiszorg.