• darkblurbg
    NurseMatch Detachering
    Bouw een schat aan werkervaring

Bouw een schat aan werkervaring

Wil jij jezelf snel ontwikkelen en vind je het interessant om een kijkje te nemen in de keukens van verschillende zorginstellingen? Laat je detacheren door NurseMatch! Wij 'lenen' jou uit aan één zorginstelling voor een langere periode. Wil je juist bij verschillende zorginstellingen werken voor een langere periode? Ook dat is mogelijk! Hierin maak je zelf een keuze. Je bouwt een schat aan werkervaring op. Hier zul je jouw hele carrière nog veel profijt van hebben.

Zekerheid en bovengemiddeld inkomen

Je kunt rekenen op zekerheid. Zo ontvang je een contract voor een bepaalde duur en een bovengemiddeld inkomen per maand. Wil je in de toekomst zzp'er worden? Dan is detachering een goede start om kennis te maken met het ondernemerschap!

Landelijk netwerk met opdrachten 

Wij beschikken over een landelijk netwerk waardoor er altijd opdrachten zijn bij jou in de buurt! Heb je interesse? Klik onderstaand op de sector waar je graag wilt werken en bekijk onze openstaande opdrachten.

Wij zijn je ook graag persoonlijk van dienst en informeren je over openstaande opdrachten die bij jou passen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 130 2923 of per e-mail via welkom@nursematch.nl Inkomende e-mails beantwoorden wij binnen 24 uur na ontvangst.

Aanbod vacatures

Ambulancezorg

Geestelijke Gezondheidszorg

Gehandicaptenzorg

Jeugdzorg

Kinderopvang

Kraamzorg

Thuiszorg

Verpleeghuiszorg

Ziekenhuiszorg