• darkblurbg
    Gratis coachingsgesprek
    Zo start je bij NurseMatch :)

Waar word jij gelukkig van?

Dat is de eerste vraag die wij stellen aan zorgverleners die bij ons op gesprek komen. Want dat vinden we belangrijk: werkgeluk! NurseMatch werkt in opdracht van zorgorganisaties als talentscout Wij helpen deze organisaties met de invulling van vaste en tijdelijke vacatures. Dit doen we door de juiste match te maken tussen organisaties en zorgtalenten. Hierbij richten we ons specifiek op verpleegkundig, verzorgend, medisch assisterend en begeleidend personeel.

Onze talentbemiddelaars komen zelf uit de zorg en zijn daarmee echte experts. Zij luisteren naar je en begrijpen jouw wensen goed. Wij houden van een persoonlijke benadering en dit zie je direct terug in onze aanpak. Heb je gezonde werk ambities die je met ons wilt delen? Of ben je pas afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan, maar twijfel je over de richting? Deel je ambities met ons of geef je op voor een gratis coachingsgesprek. Wij nemen contact met je op om te ontdekken wat je wilt en of wij jou kunnen helpen aan een baan die past bij jouw wensen.

Inschrijven

Via de onderstaande button kun je je direct inschrijven als zorgtalent bij NurseMatch. Na je inschrijving nemen we binnen 24 uur contact met je op. Heb je één, twee of meer vragen? Mail ons gerust via welkom@nursematch.nl We proberen altijd binnen 24 uur na ontvangst antwoord te geven. Wil je weten welke vacatures er zijn? Maak dan een keuze uit het onderstaande aanbod van vacatures per sector.

Schrijf je direct in

Aanbod vacatures

Ambulancezorg

Geestelijke Gezondheidszorg

Gehandicaptenzorg

Jeugdzorg

Kinderopvang

Kraamzorg

Thuiszorg

Verpleeghuiszorg

Ziekenhuiszorg